Albanees

Prinder te dashur,Kete fjalor ju mund ta perdorni per te kerkuar se 
cfare lajmerimesh ka shkolla e femijes tuaj. Figurat 
do te perdoren nga shkolla ne agjendat apo ne letrat. 
Ne kete menyre ju jeni ne dijeni se femija juaj do te 
shkoje ne ekskursion, nese duhet te paguani ose cfare 
duhet te marrin me vehte femija juaj. Keshtu ju jeni 
ne dijeni se kur dhe per cfare ju ftoheni ne shkolle.


Ne qofte se keni pyetje mund te drejtoheni 
gjithmone tek : www.schoolbrug.be